(+45) 21 26 46 26 kontakt@brittasjoeholm.dk

gruppeterapi

Du som forældre kan give dit barn der har handicappede søskende en gave ved at give dem et trygt rum, hvor de kan møde ligestillede, og hvor det er tilladt at sige alt.

Jeg giver dem det sted. Et trygt rum, hvor de kan komme og sige øv, og blive mødt i, at det ikke altid er lige sjovt at have en handicappet søskende selvom de elsker dem overalt på jorden.

Det der for mig har været vigtigt de 11 år min søn levede, var at vi alle havde krav på et godt liv, både min søn, min datter og mig selv.

I mange familier er det handicappede barn tidskrævende både fysisk og psykisk, og det kan være svært for forældrene at have overskud til at tage sig 100% af de andre søskende.

Søskende i familier, hvor der er handicappede søskende har en tendens til at oversamarbejde, og ikke kræve for meget af forældrene, da de kan fornemme at overskuddet ikke er for stort f.eks. på grund af mange indlæggelser og meget pleje til det handicappede barn.

Når dit barn starter, er de forpligtet til at deltage seks gange.

Der er betalingspligt for alle 6 gange enten forud, eller ved betaling efter hver gang.

Det er forskelligt hvilke grupper der kører hvornår, så ring og hør nærmere.

Paris

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller andet, er du meget velkommen til enten at ringe eller benytte formularen. Jeg svarer tilbage hurtigst muligt.


CV

Du kan se mit CV her